top of page

Wat is gravel rijden? 

Het gravel rijden is aan een uiterst snelle opmars bezig. Het is een leuke sportieve manier om meer onbekende terreinen te gaan verkennen. Gravel rijden is veel meer afwisselend dan het rijden op gewone asfaltwegen, er is ook veel minder tot geen verkeer op het pad. 

Je rijdt overwegend over onverharde wegen zoals gravel, grind,...

Ben jij een beginnende gravel rijder? Geen probleem je kan deze sport perfect beoefenen zonder hiervoor hard te moeten trainen. 

Ben jij al een expert en ken je de kneepjes van het vak? Dan is het tijd om wat meer uitdagingen op te zoeken en je limieten te ontdekken. 

Wat is een gravelbike? 

Een gravelbike is een veelzijdige fiets, je kan er probleemloos mee omschakelen van asfaltwegen naar onverharde wegen. 

Een gravelbike heeft hetzelfde design als een gewone koersfiets, alleen is er meer plaats voorzien om dikkere banden op de wielen te kunnen leggen. Dit zorgt voor meer grip als je rijdt op de gravelpaden. 

Meestal zijn er op de gravelbikes ook meer punten voorzien om accessoires zoals zakken, drinkbussen,.... te monteren.

Onze touren

Heb jij zin in een gezellige fietstocht met je vrienden of familie? Kijk jij ernaar uit een nieuwe sport te ontdekken, om plaatsen te ontdekken waar je met de auto niet geraakt?

Dan is onze family tour zeker iets voor jou!! 

Heb jij al wat ervaring binnen het gravelfietsen? Wil je jezelf wat meer uitdagen, maar ook nog met vrienden of familie willen fietsen? 

Schrijf je dan snel in voor onze Experience tour!!

Ben jij al een expert binnen het gravelfietsen?

Of wil je een tandje hoger schakelen en gaan voor een nieuwe uitdaging? Dan is onze expert tour zeker de beste keuze!!

bottom of page